workshop en lezingen relatie verbeteren, persoonlijke groei of lezing over relaties

Workshop/Lezing 'verbeter je relatie!' 

Waarom?

De 2 uur durende workshop- of lezing relatietherapie geeft jullie in een korte tijd een hoop nieuwe inzichten. Jullie hebben veel onenigheid, zitten in een sleur, wantrouwen elkaar, hebben twijfels over de relatie/het huwelijk, maken ruzie of communiceren slecht. Bottom-line: jullie hebben relatieproblemen of willen de relatie simpelweg nieuw leven inblazen en dichter tot elkaar komen. 


In de afgelopen praktijkjaren heb ik gemerkt dat er aardig wat methodes en technieken die in de relatietherapie gebruikt worden op vrijwel elke problematiek toegepast kunnen worden. Uiteraard heb ik een mooie selectie gemaakt voor de workshop en zal ik zoveel mogelijk spreken in zijn algemeenheid. Ik twijfel er niet aan dat iedereen enthousiast de deur uit loopt.. op weg naar geluk!


Info: Er zijn tijdens de workshop-lezing minimaal 10 koppels aanwezig (20 personen) en maximaal 30 koppels (60 personen) aanwezig. Zo houden we de groep intiem en is er ruimte om ook (naar wens) jullie eigen verhaal te doen. Uiteraard is dit niet verplicht en niet iedereen zal aan de beurt komen. Persoonlijke vragen over het onderwerp die op dat moment besproken wordt kan natuurlijk wel! 


De inzichten, emoties en veranderingen die gebeuren binnen de workshop ruimte zijn verhelderend, diepgaand en zeer informatief. Ze hebben uiteraard hun effect op jullie leven buiten de therapieruimte. Soms blijkt het echter minder makkelijk te zijn dan gedacht. Wat zo goed en duidelijk voelde tijdens de lezing, kan moeilijk en verwarrend lijken in het dagdagelijks leven. Daarom krijgt ieder een mapje mee naar huis om alles wat gedurende de workshop besproken is te onthouden en verder aan jullie eigen problematiek te werken. Ook krijg je 10% korting op online vervolgsessies of op therapie sessies in Spanje!


We laten iedereen in zijn of haar waarde, respecteren elkaar en hebben de focus op onszelf. De sfeer is fijn, er wordt gelachen, gehuild en ogen worden geopend!

Kosten: slechts € 40 per persoon

Schrijf je snel in voor de lezing

Of klik hier voor meer informatie