ik zoek een datingcoach, online dating advies, tips voor het daten, single coach, online relatietherapie

Dating en single coach 

wordt een betere aanbidder/aanbidster en vind jou droompartner


Ben jij single en zou je wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken bij het vinden van een droompartner? Wil je bijvoorbeeld graag weten hoe je het beste uit jezelf kunt halen? Ben je onzeker en wil je jouw angsten overwinnen? Vencí kijkt samen met jou naar jouw gewenste doelen en samen zullen wij deze door middel van coaching sessies gaan realiseren.


De ene keer houd ik de spiegel voor, de andere keer geef ik je heel gericht tips om een bepaalde situatie goed aan te pakken. Altijd in een goede sfeer, met plezier én humor. Ik ben betrokken bij de singles die ik begeleid en zet me volledig in om jouw doel te bereiken: het vinden van een partner!


Hiermee kan Vencí jou helpen:

~ Jouw eigen gekozen doelen realiseren ~ Je wilt het beste uit jezelf halen ~ Werken aan je zelfvertrouwen  ~ Leren hoe je jouw mogelijkheden ontwikkelt en toepast ~ Begeleiding bij het vinden van een partner ~ Tips en tricks om vóór, tijdens en na de date toe te passen ~ Inzicht krijgen in je eigen gedrag ~ Angst overwinnen m.b.t. contact maken en daten ~ Zoeken naar de juiste partner ~ Hulp bij het online daten  ~ Hulp bij het maken van een online profiel ~ Begeleiding en gratis online hulp tussen de sessies door! ~ enzovoort..