Therapie in het Buitenland

Even lekker ertussenuit. Een levensveranderende ervaring aan de Spaanse kust. Werk aan jezelf of aan jullie relatie in Altea - Spanje. Intensieve (relatie)therapie gecombineerd met rust en ontspanning. Geniet van de zon, maak lange wandelingen in de schitterende natuur, proef de Spaanse keuken en nuttig in de avond je lievelingsdrankje aan de zee. Tussendoor volg je sessies bij een ervaren therapeut/coach. 'Op Naar Geluk!'


Vind jezelf óf elkaar terug tijdens deze coaching vakantie in Spanje!

vliegtuig vleugel, op naar spanje voor een onvergetelijke coachingretraite

Retraite Optie 1

Alles wordt geregeld - 3 nachten
Alles wordt uit handen genomen. Je hoeft alleen nog maar het vliegtuig in te stappen. De vliegtickets en het verblijf wordt voor je geregeld. Als je voor optie 1 kiest zijn er 3 nachten en 4 sessies van 50 minuten inbegrepen.
Inclusief reis/verblijf/sessies. 
Dit is doorgaans 4 a 5 weken (relatie)therapie!

hotel kussens, een plek om te ontspannen na een dag therapie in het buitenland en relatie weekenden

Retraite Optie 2

Alles wordt geregeld - 4 nachten

Alles wordt uit handen genomen. Je hoeft alleen nog maar het vliegtuig in te stappen. De vliegtickets en het verblijf wordt voor je geregeld. Als je voor optie 2 kiest zijn er 4 nachten en 5 sessies van 50 minuten inbegrepen.
Inclusief reis/verblijf/sessies
Dit is doorgaans 5 a 6 weken (relatie)therapie!

vliegtuig vleugel, op naar Spanje voor een inspirerende coachingsreis, een leerzame relatie retreat vakantie,coaching spanje

Retraite Optie 3

Regel de reis zelf - alleen sessies

Je boekt je reis, je tickets en je verblijf zelf. Je verblijf in of rondom Altea. Zo bepaal je zelf hoeveel nachten en hoeveel sessies er gedurende de reis ingepland worden.  Excl. reis en verblijf

Reserveer je Coaching-Reis voor 2021 !

Wat zit er bij coachingsreis 1 inbegrepen?

Created with Sketch.

Nachten: 3 nachten in of rondom Altea
Sessies: 4 sessies van 50 min.
De reis: Retourtickets Ryanair of Transavia.
Verblijf: Mooi privé appartement of bungalow in een rustige omgeving met min. 1 slaapkamer, eigen badkamer en keuken.
Extra: Ontvangst door Tamara van de Laar + 15 min. kennismakingsgesprek.
Water en snacks bij aankomst in je verblijf. 

Wat zit er bij coachingsreis 2 inbegrepen?

Created with Sketch.

Nachten: 4 nachten in of rondom Altea
Sessies: 5 sessies van 50 min.
De reis: Retourtickets Ryanair of Transavia.
Verblijf: Mooi prive appartement of bungalow in een rustige omgeving met min. 1 slaapkamer, eigen badkamer en keuken.
Extra: Ontvangst door Tamara van de Laar + 15 min. kennismakingsgesprek.
Water en snacks bij aankomst in jullie verblijf.

Ik wil graag langer op reis, kan dat?

Created with Sketch.

Natuurlijk! Bovenstaande coachingsreizen zijn slechts keuze pakketten zodat je zonder teveel stress en ongemak je (relatie)vakantie kunt boeken. Mocht je langer willen verblijven of deels je reis zelf willen boeken en het andere deel aan mij overlaten, dan is dat uiteraard allemaal mogelijk.

Mail je wensen naar info@venci.nl zodat we samen een coachingsreis op maat kunnen samenstellen.

Waarom kiezen voor therapie in Spanje?

Created with Sketch.

Je bereikt tijdens een relatietherapie vakantie of individuele coachingreis in een paar dagen wat je normaliter in weken bereikt. Je wordt niet afgeleid door werk/huishouden/verplichtingen en de drukte van alledag. De focus ligt alleen op jezelf (en je eventuele partner.) Zo dringt de therapie beter door en vindt verandering sneller plaats.

'Na lang twijfelen maakten we de beslissing om bij Tamara therapie in het buitenland te volgen. De omgeving was werkelijk prachtig. We gingen vermoeid en gestresst heen en kwamen uitgerust terug. We genieten weer!'
                

Waar verblijf ik?

Created with Sketch.

Je verblijft in of rondom Altea. Altijd vlakbij de kust en in alle rust!
Als je voor coachingreis optie 1 of 2 gaat, zit er standaard een mooi appartement bij ingegrepen. Je hebt je eigen ruimte, badkamer, slaapkamer en terras. De sessies vinden in Altea plaats.

Verblijf in een fraaie en veelzijdige omgeving. Vlakbij de zee en omringt door bergen geniet jij elke dag weer van prachtige uitzichten en heerlijke temperaturen. Trek je terug in de prachtige, rustige natuur of geniet van je favoriete eten en drankje aan de bruisende boulevards. Tussendoor werk je aan jezelf of aan je relatie.
Haal het beste uit je leven.

Wat zijn de tijden van de sessies?

Created with Sketch.

De tijden van de sessies worden na het boeken afgesproken. Meestal vinden er 1 a 2 sessies per dag plaats, in de ochtend en aan het einde van de middag. Dit blijkt het meest effectief en zo heb jij of hebben jullie tussendoor vele uren vrije tijd!
Uiteraard houd ik rekening met jou/jullie wensen.

Zijn er andere cliënten aanwezig?

Created with Sketch.

Zeker niet. Je verblijft in je eigen appartement. Zowel de relatietherapie-sessies als de individuele coaching-sessies zijn op maat. Zo heb ik alle tijd en aandacht voor jou/jullie. Tijdens je verblijf zul je geen andere cliënten zien of ontmoeten. 

Kleine lettertjes?

Created with Sketch.

* Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief  BTW

* De prijzen kunnen (mogelijk) afwijken voor coaching-reizen in de maanden juli en augustus. Mocht dit het geval zijn, breng ik je uiteraard meteen op de hoogte 

Retraite annuleren?

Created with Sketch.

Zodra de betaling (€ 720 p.p. of € 850 p.p.) ontvangen is ga ik de vliegtickets en het verblijf voor je regelen. Ik boek de vliegtickets en het verblijf ZONDER annuleringsverzekering. Onverhoopt de reis annuleren? Dan ontvangt u géén geld terug.

Liever wel een annuleringsverzekering afsluiten? Dit kost dan extra zoals op de websites van de aanbieders vermeld staan.

Gekozen voor losse sessies in het buitenland? Dan dient u deze 24 uur van te voren te annuleren. Anders wordt het volledige bedrag ( € 95 ) in rekening gebracht.


Wil je graag meer weten?

Ik help je graag. Je vragen worden dezelfde dag nog beantwoord

Coachingsreis Altea. De omgeving 

coachingsreis in altea, prachtige natuur en zee
old town altea, kom voor een onvergetelijke coachingsreis/retraite voor relatieproblemen of persoonlijke groei, vind jezelf
de rots van calpe, bijzondere berg die je kan bewandelen na je sessies in het buitenland
boulevard van albir, mooie bergen en vele palmbomen, heerlijk ontspannen na je coachingsgesprekken
haven van altea mascarat, marina, heerlijk wegdromen, mooie lichten en zee
wandeling bij calpe, mooie omgeving bij de zee, ideaal voor na de sessies in buitenland
benidorm, de kust. een drukke stad, altijd gezellig, beleef benidorm na relatietherapie
guadalest, een mooi historisch stadje met uitkijk op het stuwmeer, romantisch en ontspannen na sessies in costa blanca
logo van venci counseling en coaching
relatietherapie spanje, relatieproblemen oplossen in het buitenland, in relatiereis, relatietherapie reizen, altea in spanje

Relatietherapie Vakantie

Willen jullie weer in harmonie met elkaar leven? Zoeken jullie een manier om jullie relatieproblemen op te lossen? Deze relatie vakantie is er voor iedereen die worstelt met relatieproblemen. Samen écht even tijd voor elkaar maken? Uit de sleur stappen? Tijdens deze relatietherapie-reis hebben jullie hebben écht even de tijd voor elkaar, zonder afleiding. 
Geniet van je relatietherapie vakantie terwijl je tussendoor intensieve relatietherapie sessies op maat volgt bij een ervaren relatietherapeut.

coachingsreizen, therapie in spanje. coaching in spanje, de costa blanca, retraite met een coach, coach costa blanca, therapi

Coaching Vakantie

Voel je je geregeld somber, verdrietig of gestrest? Of ben je almaar ongelukkig? Als het om welke reden dan ook tijd is om aan jezelf te werken dan is een coachingsreis een leerzame optie. Los al je problemen op en werk (uiteraard individueel) aan je hulpvragen met een ervaren coach. 

Wil je jezelf écht even een boost geven? Dan is deze coachingsreis vakantie een bijzondere kans. Het beste cadeau voor jezelf!