Online Coaching

Therapie in Spanje

venci counseling en coaching voor online therapie of retlogo van venci voor raites in spanje aan de costa blanca

Wat zijn de mogelijkheden bij Vencì Coaching & Relatietherapie?


“Change your thinking, change your life”

online sessies volgen, praten over problemen, relatietherapie vakantie, relatietherapie in spanje, coach in spanje, lezingen

Of je nu opzoek bent naar een ervaren relatietherapeut voor online relatietherapie omdat je worstelt met relatieproblemen of liever een bijzondere relatietherapie vakantie wilt ervaren, bij Vencí zijn er verschillende mogelijkheden voor jullie. 

Ook als je geen relatie hebt (of alleen in therapie wilt) zijn er tal van opties. Zo kun je bijvoorbeeld online therapie volgen om te praten of chatten over je problemen of  in Spanje coachingsessies volgen bij een NLP/Life coach & Counselor om zo je leven een positieve wending te geven. 


Was dat alles? Nee hoor! Bij Vencí Coaching & Relatietherapie kun je ook kiezen voor een ontspanningsretraite in Spanje, met óf zonder coaching/therapie. Je eigen appartement in een rustige omgeving aan de kust, een huurauto én de vliegtickets worden voor je geregeld en van te voren kijken we waar jij behoefte aan hebt. Dit kan bijvoorbeeld meditatie of schrijftherapie zijn, wat ook maar bij je past!

.. En als dit alles nog niet genoeg was organiseer ik 2x per jaar een inspirerende en leerzame lezing zodat jij weer beter in je vel zit. Ik geef zowel relatietherapie lezingen (hoe verbeter ik mijn relatie?) als individuele lezingen (hoe wordt ik gelukkiger/beter/sterker/vrijer en noem maar op.)


coaching en relatietherapie, tamara van de laar, therapie en coachingreizen, vind elkaar terug, hulp bij problemen, logo